Vertaalbureau in Brussel

Bent u tevreden over uw juridische, medische of technische vertalingen? U kunt de proef op de som nemen. Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze competenties en stemmen ons werk op uw specifieke wensen af.

Reactiesnelheid en Flexibiliteit

Ons vak: management van complexe linguïstiek. Weinig concurrenten kunnen bijvoorbeeld 60 pagina's van het Litouws naar het Engels vertalen voor de volgende week, waardoor de klant de gelegenheid heeft om binnen de gestelde termijn te reageren op een offerte-aanvraag. Wij onderscheiden ons door onze capaciteit om elk jaar meer dan 100 taalcombinaties te beheren in talrijke sectoren: medisch, juridisch, financieel, industrie, innovatie (patenten), sociale netwerken, etc.

Regionale Verankering

Onze expertise krijgt ook erkenning op regionaal niveau. ANTHEA Languages is linguïstiek partner van de Provincie Luik, alsook meertalig vertaler voor de Kamer van Koophandel en Industrie van Luik, Verviers, Namen en Henegouwen. Het betreft de secrétariats d'Intendance à l'Exportation van Awex (Exportbevorderingsorganisatie voor Wallonië).


• Awex (https://lc.cx/op2v)
Wanneer Waalse bedrijven zich op buitenlandse markten willen begeven moeten zij over technische en handelsdocumenten beschikken van professionele kwaliteit, behandeld door erkende vertalers. Wanneer wordt voldaan aan bepaalde criteria kunnen zij voor dit type vertalingen in aanmerking komen voor een korting van 50% van de Secrétariats d'Intendance à l'Exportation.


• Huis der Talen (https://lc.cx/o9S6)

Krachtige It-hulpmiddelen

Wij bieden kant-en-klare vertalingen. Hiervoor investeerde ANTHEA Languages in krachtige IT-hulpmiddelen, waardoor wij kunnen werken met de meeste bestandsformaten: kantoortoepassingen, infografie, websites, etc. Dankzij onze infografie-afdeling, kunnen we ook instaan voor uw maquette, van vertaling tot afdrukproef.


Internationale Omgeving

Onze vertalers zijn gespecialiseerde moedertaalsprekers en werken al verschillende jaren met onze teams samen. Dankzij deze bron van talenten kon ons bedrijf een belangrijke plaats veroveren op de niet-Franstalige markten, waar wij nu 2/3 van onze omzet realiseren. Dit vormt hèt bewijs dat kwaliteitsvertalingen u zullen helpen om uw onderneming verder te ontwikkelen!


Hoge Certificeringsnormen

Sinds 1993 hebben onze procedures hun waarde bewezen en beantwoorden zij aan de hoge certificeringsnormen die in ons vak gelden. ANTHEA Languages was een van de eerste Belgische ondernemingen met een ISO 17100- certificaat, de recentste internationale norm in de vertaalwereld. Ons bureau heeft ook al bijna 20 jaar een ISO 9001-certificaat.

Tolken, Legalisering, ...

Naast vertalingen biedt ANTHEA Languages een brede waaier aan diensten:

  • verhuur van materiaal (ISO 4043 cabines, koptelefoons, etc.),
  • tolken,
  • transcriptie en/of vertaling van video's,
  • secretariaat en talendiensten,
  • beëdiging van vertalingen, etc.

Aarzel Niet Langer!

Onze offertes zijn vertrouwelijk, gratis en vrijblijvend.


info@adt-translations.com

+32.4 344 45 66